NIEUWS VAN WEESPERS AAN DE WAND

Blijf deze pagina volgen.

28-07-2022

OPRUIMEN WATERPROJECT

Aan alles komt een eind, ook aan drijvende kunst in de grachtHet was wel even een klus om alle drijvende kunstwerken uit de gracht te halen. Maar met vereende krachten is het gelukt. Tijdens de opruimwerkzaamheden kwamen we een paar leuke 'verrassingen' tegen: Waterhoentjes die de diverse kunstwerken omgebouwd hadden tot toilet en zelfs een kreeftachtig beest die op één van de tijdelijke eilandjes was gaan wonen.

>>> KLIK HIER <<< en bekijk de foto's

21-08-2022

Fotoboek 1998-2007 online

Uit de privécollectie van Oprichter en Oud-Voorzitter Ton Hoe Lau

Lida Versteegen fotografeerde en maakte in 2007 een fotoboek t.g.v. het 10-jarig jubileum van Weespers aan de wand en het 10-jarig voorzitterschap van Ton Hoe Lau. Het boek is zorgvuldig gescand en gefotografeerd en geeft een mooie indruk van de eerste 10 jaar van Weespers aan de wand.


Ga naar het fotoalbum Jubileumboek Ton Hoe Lau   (KLIK) en blader eens door de eerste 10 jaar geschiedenis van Weespers aan de wand.

23-07-2022

JUBILEUMBOEK IN KONINKLIJKE BIBLIOTHEEK

En daar zijn we best trots op.

Voor altijd en eeuwig! GOED NIEUWS

Ons jubileumboek over 25 jaar Weespers aan de wand is vanaf volgende week ook te vinden in de Koninklijke Bibliotheek te Den Haag. Best wel trots daarop: Quote KB; Deze publicaties zullen blijvend deel uitmaken van het culturele erfgoed van Nederland, zoals dat door de KB in opdracht van de Nederlandse overheid wordt verzameld. De publicaties worden onder optimale condities bewaard en gearchiveerd. Maar gewoon ook nog te verkrijgen bij Pezzi Pazzi in het mooie Weesp.

18-03-2022

Weespers aan de wand KUNSTMARKT

18 maart gaat het gebeuren!
Nieuwstraat Weesp
16 kramen met kunst

U komt toch zeker ook even kijken!?


Bij slecht weer zal de markt naar een nader te noemen plek binnen te bewonderen zijn. Dit zal bekend gemaakt worden op de facebook pagina van De stad Weesp. Maar gelukkig was het geen slecht weer, kijk maar . . .


13-02-2022

JUBILEUM-LOGO

Ontwerp: Studio Dirk van Someren

18-03-2022

Deelnemers Weespers aan de wand Kunstmarkt

18 maart gaat het gebeuren! Dit zijn de deelnemers (tot nu toe)

Peter van Bastelaar _ Norma Beemsterboer _ Maiesta Berckmans _ Karin Bode _ Paul Bossenbroek _ Roland Broekhuis _ Ton Harkink _ Natasja Heeman-Kiljan _ Evert van Hilten _ Anneke Kroonenberg _ Kyra van Ineveld _ Mario Kolk _ Mariska Luth _ Felicia van Malsen _ Nico Rijper _ Natalia Romero _ Jacolien Rutten _ Yvette Schoenmakers _ Grada Snijder _ Dirk van Someren _ Denise Tausent _ Karen Weening _ Marina Wortel


Bij slecht weer zal de markt naar een nader te noemen plek binnen te bewonderen zijn. Dit zal bekend gemaakt worden op de facebook pagina van De stad Weesp.

1/2-11/3-2022

Weespers aan de wand Kunst/fotowedstrijd

DENKEND AAN DE STAD WEESP

Kun je lekker schilderen, kleien, tekenen of maak je van oude tandpastadopjes een portret van Weesp, allemaal hartstikke leuk. Of heb je een mooie foto van Weesp? Doe mee en win…. Mail ons een foto van je werk, mag oud of nieuw werk zijn, en wij plaatsen het op de site https://kunstinweesp.wixsite.com/gallery
Als de bestanden groter dan 10MB zijn, dan graag via wetransfer.nl versturen. Uiteraard geef je ons wel het recht jouw beelden te plaatsen. Alle andere rechten blijven vanzelfsprekend van de maker. Stuur een mail o.v.v. naam werk, je naam en achternaam en leeftijd aan: aanmelden@weespersaandewand.nl
En wat extra leuk is je kan er nog een mooie prijs mee winnen, een deskundige jury zal alle inzendingen beoordelen. Inzending vanaf 1 febr. tot 11 maart.

MOOIE PRIJZEN

Volwassenen 19 tot > 100 jaar 1e prijs dinerbon van 100 euro 2e prijs dinerbon van 50 euro 3e prijs dinerbon van 25 euro
Kids 12-18 jaar 1e prijs IJsbon 30 euro 2e prijs IJsbon 20 euro 3e prijs IJsbon 10 euro
Prijzen worden via mail bekend gemaakt en kunnen afgehaald worden tijdens de kunstmarkt bij de organisatiekraam.

https://www.destadweesp.nl/post/creatief-talent-gezocht

18-03-2022

Weespers aan de wand Kunstmarkt

Tijdens de week voorafgaand aan de overgang naar Amsterdam, organiseert Weespers aan de wand een kunstmarkt.

Kunstenaars laten hun werk zien. ,,Weespers aan de straatkant,,
De markt zal op de Nieuwstraat plaatsvinden.
Datum :       18 maart
Tijd       :       11:00 - 17.00 uur


Bij slecht weer zal de markt naar een nader te noemen plek binnen te bewonderen zijn. Dit zal bekend gemaakt worden op de facebook pagina van De stad Weesp.

01-01-2022

Het JUBILEUMJAAR
is begonnen

25 jaar WEESPERS AAN DE WAND

Weespers aan de wand wenst iedereen een GEZOND, GELUKKIG
en natuurlijk ook KREATIEF Nieuwjaar.

01-01-2022

Jubileum Website Online

Hits

Heel veel unieke website bezoekers

Bezochte pagina's