Scholenproject 2019

Schilderijtjes van de schoolkinderen
in de hoogste klassen voor het basisonderwijs in Weesp

Scholenproject 2019


Ieder jaar weer een enorme klus om het Scholenproject in goede banen te leiden, maar ook ieder jaar een hele leuke uitdaging om al die kleurrijke schilderijtjes mooi te presenteren.

Voor 2019 is het thema MUZIEK. Een heel passend thema, want de originele schilderijtjes worden tentoongesteld in de Concertzaal van Koninklijke Harmonie De Adelaar.
Deelnemende Basisscholen, Juffen en Meesters en uiteraard de Schoolkinderen, heel hartelijk bedankt voor het harde werken aan al dat moois.

Het Scholenproject wordt gesteund door het Prins Bernhard Cultuurfonds. Heel hartelijk dank daarvoor.


Alle schilderijtjes worden ook gefotografeerd en zijn in een fotopresentatie op TV-schermen te zien in diverse etalages in Weesp. Later zijn ze uiteraard ook online te bekijken in het fotoverslag 2019.


De Video-schermen staan in de etalages van:
De Leadergroep Weesp - Slijkstraat 51
Nelis’ IJssalon - Slijkstraat 41
Pondok Java - Nieuwstraat 1
Zipper Fashion - Slijkstraat 27
Patisserie en Chocolaterie Boom - Slijkstraat 38
Enorm van Driel - Slijkstraat 7

Aan het Scholenproject is een wedstrijd verbonden.

Een zeer serieuze jury gaat alle schilderijtjes bekijken, en kent prijzen per school toe. Daarnaast selecteert de jury de mooiste individuele prestaties en kent ook daar een eerste, tweede en derde plaats toe. Die prijzen worden op zondag 9 juni 2019 uitgereikt om 14:00 uur, in de Concertzaal van Koninklijke Harmonie de Adelaar, Papelaan 126A.