Foto's en Video

De CATALOGUS. Herkent u ze nog?.

Wie wat bewaart . . .

Indrukken van de exposities vasthouden kan eigenlijk alleen maar door een werk te kopen. Maar als je er nou eens foto's en videopnames van maakt, dan kan je er ook telkens weer van genieten.

Heel erg vaak beken

De Fotoverslagen van Weespers aan de wand worden heel erg vaak bekeken. Met ruim 300.000 'hits' is deze pagina koploper en veruit het meest bezocht.

Ieder jaar nieuwe foto's

Veel werk om te sorteren, na te bewerken en op maat te brengen. Wel heel erg leuk en dankbaar.

Alle locaties in beeld

Van Houtenkerk, De Bibliotheek, Stadhuis, Synagoge, Concertzaal De Adelaar. Maar ook Ateliers, Etalages, De Kunstroute, Waterobjecten en uiteraard het Scholenproject in beeld.

Alles van Weespers aan de wand

De Bus, het Terras, Vlaggen en Wimpels. Een zo'n compleet mogelijk beeld dus van de Kunstmanifestatie Weespers aan de Wand.

En nog veel meer ...

Nog meer? Ja, de Sfeer ook. Moeilijk, maar we hopen dat het gelukt is, en u als gewaardeerde bezoeker er plezier aan kan beleven.

Fotoverslag als filmpje

Zelf door de foto's bladeren is natuurlijk prima, maar het kan ook als 'filmpje' ,  dus waarom ook niet?! Gewoon om eens een indruk te krijgen van wat er jaarlijks aan moois gemaakt wordt in Weesp in de wijde omgeving van Weesp.

Posters, herkent u ze nog?

25 jaar Weespers aan de wand, dus ook 25 jaar aan posters!
Nou ja, op 2020 na dan - het Coronajaar.
En de Winterexpositie van 2021 is er bij gekomen.

Scholenproject 2022 - Thema: WATER

De kinderen van Groep 8 in de diverse Basisscholen in Weesp hebben weer prachtig werk afgeleverd!
Meer zien?
Klik dan even hier.

FOTO
filmpje

Zomaar een 'filmpje' van het fotoverslag van 2014. Gewoon omdat het kan.                                De jaarlijkse Weespers aan de wand  fotoverslagen worden zeer  vaak  bekeken  via  deze     website.         De overige fotoverslagen hebben we niet  als filmpje omgezet,  maar in de originele vorm gelaten.         Ga kijken,              veel plezier, en geniet van weesper kunst..

FOTOVERSLAGEN 1998 - 2022

Bekijk de fotoverslagen in de originele albums. Foto's kijken altijd leuk.

GA EENS BLADEREN