WEDSTRIJD MUSEUM WEESP ISM. WEESPERS AAN DE WAND

SPECIALE MUSEUM WEESP-WEESPERS AAN DE WAND EXPOSITIE

Wedstrijd Museum Weesp

In samenwerking met MUSEUM WEESP organiseert Weespers aan de wand tijdens het Pinksterweekend 2019 een leuke wedstrijd. Een wedstrijd die ook nog eens mooi aansluit op het thema "MUZIEK."Dit jaar het thema dat gebruikt wordt bij het Scholenproject.


Aan de hand van een speciaal voor dit doel gemaakte tekening van de Weesper Kunstenaar Eric Hage moet een aantal vragen opgelost worden. Vragen waar uiteraard "muziek" in is verwerkt en die alleen bij de diverse expositie-locaties beantwoord kunnen worden.

Uiteraard zijn er leuke prijzen te winnen.
De hoofdprijs is een VIP-rondleiding door het stadhuis en het museum, inclusief de raadzaal en de burgemeesterskamer, voor twee personen. Daarnaast is er een fraai 'kunst-boek' te winnen.


Dat wordt dus gezellig wandelen langs alle expositie-locaties. De vragen oplossen en het wedstrijdformulier inleveren bij één van de expositie-locaties.
Alleen in het Stadhuis kan het deelnameformulier ook nog tm. Woensdag 12 juni in de wedstrijdbus ingeleverd worden.

EXTRA EXPOSITIE IN MUSEUM WEESP

In het Stadhuis - bij MUSEUM WEESP - is trouwens nog een extra expositie. Een aantal Weespers aan de wand kunstenaars zal uit hun materiaal een speciale 'Stadhuis-expositie' samenstellen. Zeker de moeite waard om daar ook nog even te gaan kijken.