WEDSTRIJD MUSEUM WEESP ISM. WEESPERS AAN DE WAND

SPECIALE MUSEUM WEESP-WEESPERS AAN DE WAND EXPOSITIE

Wedstrijd Museum Weesp

In samenwerking met MUSEUM WEESP organiseert Weespers aan de wand tijdens het Pinksterweekend 2019 een leuke wedstrijd. Een wedstrijd die ook nog eens mooi aansluit op het thema "MUZIEK." Dit jaar het thema dat gebruikt wordt bij het Scholenproject.


Aan de hand van een speciaal voor dit doel gemaakte tekening van de Weesper Kunstenaar Eric Hage moet een aantal vragen opgelost worden. Vragen waar uiteraard "muziek" in is verwerkt en die alleen bij de diverse expositie-locaties beantwoord kunnen worden.


De WINNAAR is Aila Teunissen. Museum Weesp zal contact opnemen om een afspraak te maken voor een VIP-rondleiding door het stadhuis en het museum voor twee personen. GEFELICITEERD!!!!!


EXTRA EXPOSITIE IN MUSEUM WEESP

In het Stadhuis - bij MUSEUM WEESP - is trouwens nog een extra expositie. Een aantal Weespers aan de wand kunstenaars - Natasja Heeman Kiljan, Evert van Hilten, Frans Kramer, Dirk van Someren, Harro Smit - zal uit hun materiaal een speciale 'Stadhuis-expositie' samenstellen. Zeker de moeite waard om daar ook nog even te gaan kijken.