WEESPERS AAN DE WAND - Introductie

Introductie 2020

Weespers aan de wand
de Kunstmanifestatie met Pinksteren in Weesp

2020, Dit jaar doet Weespers aan de wand het een beetje anders ...

... een beetje anders?! Dat mag je wel zeggen ja. Zo stond het op deze website tot medio maart 2020 en dat was tot dan toe ook zo.
Inmiddels weten we veel meer; Het kunst-evenement gaat niet door omdat de hele wereld in de greep zit van het CORONA-virus.
In 2020 zou Stichting Weespers aan de wand voor de 23e keer, tijdens de Pinksterdagen, op diverse locaties in Weesp, een aantal exposities presenteren van kunst gemaakt door voornamelijk Weesper Kunstenaars, en een aantal kunstenaars uit de wijde omgeving van Weesp.
Het bijzondere is dat alle werken ieder jaar nieuw zijn.

Alle voorbereidingen tot nu toe (medio maart 2020) ten spijt, is er besloten dit jaar dit kunst-evenement niet door te laten gaan. Dus geen Weespers aan de wand in 2020 in Weesp. Het is absoluut niet verantwoord de recente ontwikkelingen te negeren. De gezondheid van u als bezoekers en die van onze exposanten hebben uiteraard absolute prioriteit.

Volgend jaar hopen we weer op uw bezoek en belangstelling.
De toegang is weer gratis. U bent dan in 2021 ook weer van harte welkom.

Deze website geeft u alle informatie tot medio maart 2020. We handhaven bijna 100% van de inhoud tot nu toe om toch een zo'n compleet mogelijk beeld van WEESPERS AAN DE WAND te blijven geven.
Het fotoverslag 2019 , en die van voorgaande jaren, zijn online te bekijken en geven een uitgebreide impressie.


Weespers aan de wand Hoofdsponsors